PERSBERICHT d.d. 25 mei 2019

Expositie ‘Mathilde in Ruurlo’ leeft ook op de Antillen

Kunstenaar Gustave Nouel is heel bekend op de Antillen. Hij werkt en verblijft daar regelmatig. Als deelnemer aan de expositie ‘Mathilde in Ruurlo’ krijgt hij veel aandacht van de Antilliaanse pers.

Het Antilliaans Dagblad vestigt onder de kop ‘Arubaanse bijdrage expo Mathilde Willink’ aandacht op de expositie in Ruurlo. De krant AWEMainta doet dat ook, maar in het Papiamento. Dit laatste blad laat met veel foto’s van o.m. galerie De Smidse zien wat er in Ruurlo gebeurt. Ook wordt verwezen naar de website www.mathildeinruurlo.nl.

Er zijn nog geen chartervluchten van de Antillen naar Ruurlo gepland. Maar ook zonder die vluchten is de organisatie van de expositie blij verrast door de actie van Gustave Nouel, waardoor de expositie en het dorp Ruurlo op 10 uur vliegen van galerie De Smidse royaal aandacht krijgen.