Veronica van Koningsbrugge

Veronica Koningsbrugge

Mathilde Willink stond bekend als een extravert, graag glinsterend poppetje. Aan de andere kant, was het een erg gevoelige en verlegen vrouw.
Om haar subtiel weer te geven als een liefdevol en onzeker mens, heb ik haar op deze wijze geschilderd: een aparte, eenzame en zoekende vrouw!

Ik kom oorspronkelijk uit Amersfoort. Al op jonge leeftijd ging ik de wereld ontdekken, gewapend met mijn schetsboek, penselen en potloden. Ik bezocht en woonde in veel landen en leerde over verschillende culturen en kunst. Gefascineerd door alle mensen die ik ontmoette, probeerde ik hun gezichten op papier en linnen te vereeuwigen.

Ik werk graag met olie- en acrylverf, Indische inkt en sinds enige tijd maak ik ook portretten in de dry brush techniek.

Tot op de dag van vandaag doe ik het graag en zonder mijn potloden en penselen is mijn leven niet compleet!

Dry brush – olieverf op aquarelpapier – 50 x 65 cm

http://veronica-art.wix.com/veronica-art


Ander werk van Veronica van Koningsbrugge: