Anouk de Groot

portret anouk de groot
Anouk de Groot

Met haar figuratieve brons- en keramieksculpturen creëert Anouk verhalen die een reflectie vormen van het leven. Met behulp van dier- en mensfiguren verbeeldt zij deze verhalen. In haar beelden speelt ze graag met tegenstellingen. De onderwerpen voor haar beelden kunnen variëren van diepzinnige tot komische vertellingen. De uitwerking van haar kunst is een samensmelting van vakmanschap en gedetailleerde afwerking. De kracht van haar beelden schuilt in hun humor en verbeeldingskracht. De beelden van Anouk worden door diverse nationale en internationale galeries verkocht. Bij het atelier van Anouk heeft ze een mooie ruime cursusruimte waar ze cursussen en workshops in keramiek geeft.

Drie stadia van ‘Can you see me – 37x35x38cm – Keramiek’ (klik op afbeelding voor vergrote versie)

 

www.anoukdegroot.nl


Ander werk van Anouk de Groot: